Jdi na obsah Jdi na menu
 


Láska vždycky zafunguje!

15. 7. 2009
Kdysi plavovláska s dlouhým ohonem, dnes atraktivní bruneta se šarmantním sestřihem. Dana Morávková (36).
Herečka ze seriálu Velmi křehké vztahy, která ulehla mezi noty svého manžela Petra Maláska (44) a zapózovala pro Playboy jen kvůli němu, má pár triků, jak si udržet šik postavu. Které to jsou?

Jehlové podpatky zabírají
Čím vyšší, tím lepší. "Na vysokých podpatcích se cítím opravdu moc dobře, pár lodiček doma mám," usmívá se Dana a přiznává, že i ona stejně jako většina žen jen velmi těžce odolává nákupům nejrůznějších botek a střevíčků. "Nakupuji ale přiměřeně, rozhodně to nepřeháním."

Džíny i rafinované šaty
Sice dává přednost sportovní eleganci - džíny, tříčtvrťáky, košile, ale jsou místa, kam se její oblíbené oblečení absolutně nehodí. "Pokud jdu do společnosti nebo na manželovu premiéru, velmi ráda se obléknu do elegantních šatů. Každá žena se chce cítit sexy."

Účes pro Andreu
Jednou do měsíce si najde čas na kadeřníka Jamese. Byl to právě on, kdo herečce navrhl celkovou proměnu z blond do černé, určenou Andree Rubešové. "Od té doby k němu chodím a jsem spokojená. I s tmavou barvou. Nikdy jsem nebyla přírodní blondýnka, spíš hnědovláska." Dokud se bude na obrazovce objevovat jako Andrea, na změnu nemůže ani pomyslet...

Diety versus pohoda
Do posilovny ji nikdo nedostane! Když už si jde zacvičit, tak jedině s hudbou, aby se rozhýbala, odreagovala a bavila. Miluje plavání, lyžování, a i když se pyšní perfektní postavou, i ona má své zkušenosti s dietami. "Nejvíce před natáčením Andělské tváře. Tehdy jsme dietu drželi všichni! Nic ale nepomůže, pokud nejste v pohodě! Takže můj recept na zdravou krásu: Být v pohodě nebo zamilovanej. Obojí naštěstí mám. Doma jsou ti moji dva kluci a cítím se moc dobře..."

Šminky z nutnosti
Denně se líčí kvůli natáčení nebo představení. "Nevadí mi to, je to součást mé profese," říká úspěšná herečka. Když ale nemusí, po šminkách ani nesáhne. "To je většinou v létě. Pokud se ale v soukromí líčím, dávám přednost střídmosti, nic výrazného."

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář