Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dana Morávková přitáhla do Ordinace milióny diváků!

7. 8. 2009
Herečka Dana Morávková (38) se už objevila v Ordinaci v růžové zahradě jako doktorka Zdena Tichá. A dívalo se na ni více než dva miliony diváků.

Mrcha Andrea z Velmi křehkých vztahů na Primě se proměnila v milou bytost na konkurenční Nově. "Moje herecká proměna samozřejmě vyvolala řadu emocí. Psalo se o mně, že se chci i rozvádět, nebo že čekám miminko, ba dokonce, že chci emigrovat," říká Morávková, proměněná z černovlasé mrchy v něžnou bytost se světlejšími, pečlivě učesanými vlasy.
"Manžel, syn a všichni mí přátelé mi drží palce. Je to velká změna. Doktora Tichá, kterou představuji, rozhodně není mrška," přesvědčuje Dana Morávková, absolventka dvou vysokých škol. Studovala herectví na DAMU a poté choreografii na HAMU.
"Mohu prozradit, že moje postava v Ordinaci bude mít dramatický příběh. A co je pro mne důležité, že je to velmi chytrá, šikovná a rázná ředitelka nemocnice. Je kardiochirurg. Moc ráda si zahraji lékařku."
Herečka navíc vstupuje do dalšího natáčení příjemně odpočatá: "Týden jsme byli s manželem a synem na ostrově Kos a pak také s maminkou a Péťou v Chorvatsku, tak jsem si prožila krásné dny bez práce. A teď už zase natáčím a za chvíli půjde syn do školy. Už do páté třídy, utíká to!" uzavírá Dana.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář